CONCEPT HUB SHOWROOM

Situat într-o căsuță în inima Bucureștiului, CONCEPT HUB este un spațiu primitor destinat tuturor cu dorința de a-și crea spații confortabile și în armonie cu sufletul lor. Spațiul prezintă și cuprinde mai multe brand-uri de finisaje atât interioare cât și exterioare, accesorii de baie, utilaje de bucătărie și mobilier de la producători  al cărui obiectiv principal este calitatea excepțională a produsului final. De asemenea, atmosfera Hub-ului inspiră designerii și arhitecții imediat ce pășesc în interiorul său prin modul în care sunt folosite materialele în amenajarea spațiului și prin modul în care sunt expuse finisajele de diferite texturi.

Atunci când am vizitat spațiul, o echipă profesionistă și foarte primitoare, ne-au sărit imediat în ajutor și în a ne prezenta toată gama de brand-uri prezente și plaja extinsă de finisaje si elemente de design interior. Un brand care ne-a atras atenția, și de asemenea monobrand-ul principal al Hub-ului, a fost ATLAS CONCORDE cu noile sale colecții: VENTI BOOST, MARVEL SHINE și PRISM.

https://www.atlasconcorde.com/en/

https://www.concepthub.ro/

VENTI BOOST este o colecție de plăci ceramice cu aspect de beton în tonuri calde și reci, cu diverse modele inspirate din  stilul italian renascentist.

Pentru cei ce își doresc un interior cu influențe clasice, colecția MARVEL SHINE cuprinde plăci ceramice de pardoseală și perete cu aspect de marmură albă cu venaturi în nuanțe de gri și auriu.

Colecția PRISM ne-a încântat cu gama sa de culori și multiplele combinații posibile dintre acestea. Colecția prezintă atât plăci cu aspect mat în format mare, cât și elemente de mozaic în diverse forme și dimensiuni. Această colecție ne-a inspirat atât de mult încât am folosit-o într-unul din proiectele noastre.

https://www.reflexinc.ro/id-house/#&gid=1&pid=31