Miruna Pribeagu
MIRUNA PRIBEAGU

arhitect diplomat

GABRIEL PRIBEAGU

arhitect diplomat

ANDREEA PANESCU MARIA

arhitect diplomat

FLAVIA PESUC

arhitect diplomat

Georgiana Spiridon

architect diplomat

DIANA PATRASCU

arhitect diplomat

Concept

 

Orice lucrare merita un concept de calitate ce traseaza liniile directoare pentru dezvoltarea proiectului. La Reflex Architecture conceptul reprezinta povestea lucrarii. Identitatea care confera valoare demersului.

 

Simulari Avansate

 

Obisnuim sa ne plimbam prin spatiile proiectelor, sa analizam detaliat. Avem astfel ocazia sa rafinam toate aspectele proiectului, inainte sa se inceapa santierul. Ni se pare normal sa o facem inainte de momentul cand incep cu adevarat investitiile majore.
Si acest lucru face cu adevarat diferenta.
Clientii firmei Reflex Architecture sunt incantati sa parcurga spatiile, prin intermediul realitatii virtuale. Da, exact ca intr-un joc pe computer!
De asemenea, dezvoltam vizualizari realistice ce aduc la viata texturile, materialele si lumina intr-un mod care ajuta sa se inteleaga perfect atmosfera proiectului.

 

Proiectare BIM

 

Sau Building Information Model.
Obisnuim sa proiectam direct in 3D, intr-un model virtual, complet, ce simuleaza santierul, introducand toate informatiile necesare pentru fiecare element in parte.
La Reflex Architecture nu desenam planuri, fatade, sectiuni. Nu calculam liste de cantitati. Modelam totul intr-un mod inteligent si generam plansele si listele necesare, atunci cand este nevoie.
Coordonarea intre planse este perfecta, automata, ele avand aceasi sursa, modelul BIM. Nu pierdem timp cu procesul de coordonare al planselor survenit in urma modificarilor, eliminand astfel, riscul erorilor umane.
Suntem deci flexibili la modificari si suntem gata sa incercam mai multe iteratii. Tehnologia de azi ne permite sa imbunatatim procesul de proiectare.

 

Documentatii Complete

 

Reflex Architecture acopera toate specialitatile de proiectare necesare unei documentatii complete, fie ea de studiu de fezabilitate, de autorizatie de construire sau de executie pentru santier. Lucram eficient in echipa cu partenerii nostri de mai bine de 10 ani
Avem coordonare perfecta si stim sa ducem proiectele la bun sfarsit.

 

Asistenta de Santier

 

Este elementul definitoriu, ce face ca un proiect sa se transpuna corect in realitate. Stim ce inseamna si cat cantareste. Avem experienta si conexiunile sa iasa totul perfect.

Identitate

 

Pentru clientii corporate, identitatea trebuie transpusa in realitate intr-un mod elegant, subtil.
Cand aceasta nu exista, o putem crea.
Reflex Architecture are experienta acumulata in industrii conexe, precum publicitatea si web-designul, fapt ce ne permite sa abordam aceasta tema cum nu se poate mai bine.

 

Design de Obiect

 

Exista o cerere aparte pentru creatii unicat si suntem intodeauna incantati sa ne aventuram in acest domeniu, unde fantezia se imbina cu materialul si functionalul la o scara foarte foarte mica.
Un univers cu totul special.

 

Amenajari Interioare

 

Interiorul unui spatiu poate avea multe fatete. Dar intotdeauna, un concept de calitate, are nevoie de o atmosfera de interior cu care sa intre in rezonanta.
In cadrul echipei Reflex Architecture veti gasi experienta, talentul, rabdarea si pasiunea ce provoaca simturile celor care au placerea sa intaneasca un spatiu proiectat de noi.

 

Amenajari Exterioare

 

Suntem sensibili la modul cum este perceputa o lucrare. Vegetatia, mobilierul urban, elementele speciale de amenajare, finisajele de exterior, aduc rafinament mediului exterior, marcand intr-un mod distinct lucrarile realizate.
Creaza voalul prin care este perceputa lucrarea, cel care scoate in evidenta frumusetea acesteia.

 

Design Parametric

 

La Reflex Architeture ne entuziasmam cand avem de-a face cu de formule, algoritmi, locuri geometrice, diagrame Voronoi, fractali, functii randomize si altele asemenea. Suntem pasionati sa generam design iterativ. Suntem pasionati sa admiram cum legile geometriei euclidiene creaza forme senzationale in spatiu, ale caror siluete sidefate incanta privirea trecatorului.

Detalii Eficiente

 

O casa eficienta energetic are la baza detalii destepte si un concept/scenariu energetic gandit si studiat in mod special.
Stim sa modelam geometria casei tinand cont de orientarea cardinala, stim sa facem o consola ce lasa umbra acolo unde este si utila, stim sa dozam termoizolatia unde si cat trebuie. Stim sa folosim deopotriva materiale traditionale si contemporane deoarece intelegem perfect principiile de functionare ale fizicii constructiilor. Nu ne ne ferim de detalii complexe care sa ne sustina designul cladirii.
Firma Reflex Architecture stie sa proiecteze o casa eficienta, fara efecte importante asupra bugetului initial de investitie.

 

Case Pasive

 

Un consum mai mic de 15 kWh/m2/an pentru a avea o casa pasiva presupune un proiect inteligent si o investitie initiala ceva mai mare decat cea necesara unei case traditionale. Este insa o investitie perfect rezonabila in contextul consumurilor ulterioare.
Stim sa facem audit energetic, stim cand si daca se amortizeaza in timp util investitia.

 

Consultanta

 

La Reflex Architecture, consultanta in materie de proiectare eficienta energetic insoteste toate proiectele, indiferent de situatie. Ne face placere sa abordam si sa implementam cat mai multe idei ce vin in sprijinul reducerii de consum energetic.
Suntem si vrem sa ramanem “verzi”.

 

Certificare Energetica

 

Asemanatoare unei analize “medicale” pentru o cladire existenta ori nou proiectata, certificarea energetica te ajuta sa cuantifici consumurile energetice generate de cladire. Este un “diagnostic” care a inceput sa fie din ce in ce mai solicitat. Reflex Architecture ofera acest serviciu clientilor.

 

Auditare Energetica

 

Daca certificarea energetica pune un “diagnostic” cu privire la consumurile unei cladiri, e foarte posibil, pentru cladirile existente, sa se doreasca un “tratament” care sa reduca substantial consumurile, incadrand astfel cladirea intr-o categorie superioara. Auditul energetic, “tratamentul”, este una din expertizele firmei Reflex Architecture.
Suntem acreditati sa o facem si sta la baza consultantei energetice ce o oferim clientilor nostri.

ENTHUSIASM

0
%

DESIGN

0
%

FLEXIBILITY

0
%

DEVELOPMENT

0
%
PROVIDING NEW CONCEPTS, FRESH IDEAS, BEST SOLUTIONS, FOR YOUR PROJECTS!