KRONOSPAN TRENDS 20/21

Kronospan este o companie din industria prelucrarii lemnului din Elvetia, cu o prezenta pe piata din Romania de peste 20 de ani. Kronospan este de asemenea principalul producator de diferite placaje de lemn: PAL, MDF si pardoseli laminate. De asemenea Kronospan produce hârtie specială și decorativă, precum și alte produse cu valoare adăugată asociată, cum ar fi blaturi de lucru, panouri de perete, pervazuri, HDF lacuit, plăci compacte, laminate de înaltă presiune (HPL), placaj și altele.

Atat din noile colectii Kronospan cat si din cele clasice cel mai mult ne-au impresionat colectiile Kronoart, Avant-garde, Contempo, Graphic Splashbacks, Slim Line; mai mult puteti explora:

https://ro.kronospan-express.com/ro

Cu aplicatii atat interioare cat si structurale firma Kronospan este partenerul ideal in realizarea tuturor viziunilor creative in ceea ce inseamna mobilier, design interior si exterior, iar cu o gama variata de texturi si modele poate raspunde tuturor cerintelor de design.

In proiectele noastre de design interior produsele de la Kronospan sunt utilizate frecvent, le recomandam cu drag tuturor celor ce isi doresc mobilier sau decoruri personalizate custom made.