DISENO SHOWROOM

Ca în fiecare an, showroom-ul Diseno ne oferă o gamă largă de opțiuni de la diverși producători pentru amenajările de interior. Diseno deține 3 showroom-uri diferite în locații cheie în București, dar preferatul nostru este cel de pe Calea Dorobanți, atât din punct de vedere al proximității față de birou, cât și a echipei prietenoase și profesioniste cu care ne-am obișnuit.

https://diseno.ro/

Ambientele create în acest showroom cu ajutorul finisajelor de o calitate superioară, inspiră clienții, designerii și arhitecții să își imagineze spații primitoare și demne de cele mai frumoase amintiri. Indiferent de cât de des am vizita showroom-ul, de fiecare dată suntem surprinși cu un nou ambient, o nouă textură, o noua piesă de mobilier și bineînțeles o sumedenie de noi idei.

Dintre toate brand-urile de lux prezente în catalogul Diseno, brand-ul spaniol de placări ceramice Porcelanosa Group este cel  vedeta și împreună cu alți producători cum ar fi SICIS, L’Antic Colonial, Krion, Gamadecor, Gaia Mobili, sunt alegerile optime pentru proiectele de interior design.